2018-08-01 21:00:00

19.00 órától

A vetítések 21.00 órakor kezdődnek!

Feketén fehéren - egy pikoló világossal

 A Városliget szomszédságában, a palotanegyed különleges környezetében szabadtéri mozi indul. A kertmoziban üdítő könnyedségű, az 1930-as, 40-es és 50-es évek ikonikus magyar filmjeivel várjuk az érdeklődőket. Az sem kizárt, hogy a meleg nyári estéken a nézőtérhez kapcsolódó sörteraszon a moziélményt egy hideg pikoló sörrel tegyük felejthetetlenné .

 Őrizze meg múzeumi belépőjegyét!

A Postamúzeum és a Bélyegmúzeum belépőjegyeivel ingyenesen látogathatja a Kertmozi vetítéseit.

A csodacsatár (12)

1956

Rendező: Keleti Márton

Főszereplők:  Puskás Öcsi, Kiss Manyi, Mányai Lajos, Feleki Kamill, Ungváry László, Pongrácz Imre, Schubert Éva, Sinkovits Imre, Gózon Gyula

Futbólia minisztertanácsa elhatározza, hogy megszerzi az országnak a világhírű magyar csodacsatárt. Duca tengernagyra bízzák az akció végrehajtását. A magyar csapat éppen Svájcban játszik, Duca tehát odautazik embereivel. A labdarúgókat két nyugaton élő magyar - Bruno és Jóska - követi a szállodába, hogy töltőtollakat adjon el nekik. Véletlenül őket is lefényképezik, s Duca tengernagy Jóskát raboltatja el. A szerencsétlennek döntő mérkőzésen kell játszania, a dolog botrányba fullad, s a szurkolók már-már forradalmat robbantanak ki.