Kedves Vendégeink!

A Benczúr Ház Étterem Budapest diplomata negyedében, a Hősök tere közelében található, a gyönyörűen felújított volt Egyedi Palotában, mely 1930 óta a Magyar Posta kulturális fellegvára, és napjainkban, mint a Benczúr Ház vált ismertté.

A Benczúr Ház gazdag kulturális és közéleti programokat szervez, számos rendezvény színhelye, második emeletén a Posta Múzeumnak ad helyet, első emeletén pedig a korabeli stílusban felújított szalonok, dísztermek, valamint éttermünk és kávézónk található.

Éttermünk hétköznap 12 és 15 óra között várja kedves vendégeit menü jellegű és svédasztalos ebédre, illetve igénytől függően, előre egyeztetett időpontban bármikor, a Benczúr Ház nyitvatartási idejéhez igazodva.

A családi, céges, iskolai és egyéb rendezvények lebonyolítására éttermünk mellett lehetőség van a Benczúr Ház csodálatos dísztermeinek igénybevételére, valamint rendezvény szolgálatunk az Ön által választott helyszínre is kiszállítja és felszolgálja a megrendelt ételeket és italokat.

Amennyiben az étteremben történő helyfoglalás vagy rendezvény vendéglátásával kapcsolatos kérdése lenne, kérem, keresse üzletvezetőnket, Reményi Ferencet a +36-30-9633-862 számon vagy írjon az bencurhaz@gmail.com email címre.

A Benczúr Ház programjairól, dísztermeinek foglalásáról  itt tud tájékozódni, illetve hívja Sápszky Dórát a 06 30 462 2338 számon vagy írjon a sapszky.dora@pkalapitvany.hu  email címre.